fbpx

Mi a fenét keresek én itt tulajdonképpen?

Minden felé megosztottságot, háborút, szegénységet, éhínséget, terrorizmust, félelmet, betegséget, szenvedést, öregedést és halált tapasztalok.

Az életnek nincs semmi értelme.
Ez maga a Pokol, itt a Földön!

Egyszerően véget vethetnék az egésznek itt és most, s visszatérhetnék oda, ahonnan jöttem.
De e helyett kitartok, s megpróbálom elodázni az elkerülhetetlen végítéletet…

Miért tőröm mindezt?

Mert lelkem mélyén tudom, hogy ez az egész értelmetlen badarság nem valós és mesterséges. Egy kis hangocska azt súgja nekem, hogy élhetek békében, hogy ez a bolygó képes eltartani mindannyiunkat, hogy a szeretet képes futótőzként terjedni, s hogy a boldogság csak arra vár, hogy kinyújtsuk érte a karunkat, és magunkhoz engedjük. Én csak rendületlenül hallgatózom tovább és kitartok. Próbálok túlélni bármi áron…
Szeretném megismerni a Paradicsomot itt a Földön.

DE HOGYAN?

Errıl szól ez a könyv. Arról szól, hogy:
Megtalálom valódi teremtő természetem. Tudatossá válok, arra hogy én idéztem elő ezt a Poklot a Földön. Hogy felfedezem, hogy ennyi erővel akár Paradicsomot is teremthetek a Földön! Tanulom, hogy hogyan gondolkozzam, beszéljek és cselekedjem úgy, mint az az isteni lény, aki vagyok.

Átalakítom képzelt félelmeimet szeretetté. Felfedezem, hogy az életnek van értelmes iránya. Megtapasztalom az önmegvalósítást. Megtalálom a boldogságot. Nevetek. Fiatalabbá és egészségesebbé válok.
Örökké élek.

EZ AZ ÉN VÁLASZOM AZ ÖRÖK KÉRDÉSRE:
Mi A Fenét Keresek Én Itt Tulajdonképpen?

ÉS A TIÉD?