december 4.

[AJÁNDÉK FEJEZET] – Itt tudsz beleolvasni David Icke legújabb magyarul megjelent könyvébe,

Kategória: ezvanzsac | Nincs hozzászólás

A Minden, amit Tudnod Kell 1. kötetébe: Itt tudod elolvasni a fejezetet, kattints a lenti linkre vagy képre: Itt kellene megjelenjen a file. Ha sem itt nem látod, sem a képre kattintva nem látod, írj egy e-mailt az ezvanjuli@ezvankiado.hu email cimre és elküldjük neked az ingyenes részletet e-mailben.

Olvass tovább >>>

november 26.

Honnan kapja David Icke az információkat?

Kategória: icke | Nincs hozzászólás

David Icke interjú Jakab Istvánnal, ezvanzsac tolmácsolásában, hamarosan küldjük a következőt :) Neked mi a véleményed?

Olvass tovább >>>

november 26.

David Icke – Az elmekontrollált rabszolgák világállamának küszöbén

Kategória: Egyéb, icke | 1 hozzászólás

David Icke és Jakab István – ezvanzsac tolmácsolásában – a következő részt hamarosan küldjük :) Neked mi a véleményed?

Olvass tovább >>>

szeptember 15.

[5 PERCES VIDEÓ] Hogyan mutat rá félelmeimre a hierarchiában betöltött pozíció?

Kategória: ezvanzsac, zsac kérdés válasz | 1 hozzászólás

Tudom, illúzió, de a hierarchiai státuszom nem adom. Pedig az egyik legnagyobb lépés lehetne a tudatosságom fejlesztéséhez. Ezt taglaljuk a videóban. Kérdezz te is a Mindennapi Tudatosság Facebook csoporton, vagy iroda@ezvankonyvek.hu email címen.

Olvass tovább >>>

szeptember 13.

Jön David Icke Magyarországra Október 19-én szinkrontolmácsolással!

Kategória: icke, minden amit tudnod kell | 3 hozzászólás

Jön David Icke Magyarországra Október 19-én! Lesz magyar szinkrontolmács, a David Icke könyveket Magyarországon hivatalosan kiadó ezvanzsac személyében. David legújabb könyvét, a “Minden, amit tudnod kell” szintén meg fog jelenni magyarul. Ha szeretnéd már a rendezvény előtt kézben tartani a könyvet, írj az iroda@ezvankonyvek.hu e-mail címre. Jegyet vásárolni a rendezvényre a lenti linken tudsz, az […]

Olvass tovább >>>

szeptember 12.

[3 PERCES VIDEÓ] Az egyik legjobb mód a félelmeim felismerésére az…

Kategória: ezvanzsac | Nincs hozzászólás

…önkéntesség. Magamtól csinálom ezt? Vagy mert elvárok egy eredményt és magamat háttérba kell szorítsam? Mi lenne, ha nem tenném? Jujj…. Ezt taglaljuk a videóban. Kérdezz te is a Mindennapi Tudatosság Facebook csoporton, vagy iroda@ezvankonyvek.hu email címen.

Olvass tovább >>>

augusztus 30.

[5 PERCES VIDEÓ] Azért hazudok, mert őszinte vagyok

Kategória: ezvanzsac | Nincs hozzászólás

Azért hazudok, mert őszinte vagyok. Lehetséges-e egyáltalán az őszinteség? Van-e igazság? Ezt taglaljuk a videóban. Kérdezz te is a Mindennapi Tudatosság Facebook csoporton, vagy iroda@ezvankonyvek.hu email címen.

Olvass tovább >>>

augusztus 30.

[2 PERC] Mi a tudatosság egyik legbiztosabb jele?

Kategória: ezvanzsac | 3 hozzászólás

ezvanzsac válaszol a kérdésre: mi a tudatosság egyik legbiztosabb jele? Ha te is szeretnél kérdezni, csatlakozz a Mindennapi Tudatosság zárt csoporthoz a facebookon, vagy írd meg itt hozzászólásban!

Olvass tovább >>>

augusztus 14.

[AJÁNDÉK FEJEZET] – A gyereknek gyerekek között kell lennie, különben baj lesz!

Kategória: ezvanzsac | Nincs hozzászólás

André két perc alatt elolvasható írása tökéletes választ ad erre a kérdésre: Itt tudod elolvasni a fejezetet, kattints a lenti linkre vagy képre: [pdf-embedder url=”http://www.ezvankonyvek.hu/wp-content/uploads/2018/08/André-kérdések-és-válaszok-162-164.pdf” title=”André kérdések és válaszok 162-164″] Nem lehet egész nap otthon! Mit csináljak vele? Ezt a kérdést nem tudom megválaszolni egy mondatban. De annyiszor felmerült, hogy írtam róla egy könyvet. Történetekkel, […]

Olvass tovább >>>

augusztus 12.

[AJÁNDÉK FEJEZET] – A tanárok hova járatják a gyerekeiket iskolába?

Kategória: Egyéb | 1 hozzászólás

Illetve egy új szerzőt szeretnék bemutatni, Madót, aki tanárként végzett, és állami intézményekben és méregdrága amerikai magániskolákban tanított. Hogyan és főleg miért tanultak otthon tanárok gyerekei. Itt tudod elolvasni a fejezetet, kattints a lenti linkre vagy képre: [pdf-embedder url=”http://www.ezvankonyvek.hu/wp-content/uploads/2018/08/OKTATÁS-FÜZET-MADO-otthontanítási-tapasztalata-66-68-2018.pdf” title=”OKTATÁS FÜZET MADO otthontanítási tapasztalata 66-68 2018″] Nem lehet egész nap otthon! Mit csináljak vele? Ezt […]

Olvass tovább >>>