[2 PERC] Mi a tudatosság egyik legbiztosabb jele?

ezvanzsac válaszol a kérdésre: mi a tudatosság egyik legbiztosabb jele? Ha te is szeretnél kérdezni, csatlakozz a Mindennapi Tudatosság zárt csoporthoz a facebookon, vagy írd meg itt hozzászólásban!

3 hozzászólás to “[2 PERC] Mi a tudatosság egyik legbiztosabb jele?”

 1. Cecília Says:

  Sziasztok!
  Soha jobbkor! :) Hétfőn megsérült két ujjam, ami miatt nagyon sok mindent nem tudok a megszokott módon elvégezni. Kösz az ajándékot, akkor most ezt juttatom eszembe, ha anyázni kezdenék ;)
  Üdvözlet

 2. Guzrény Ferenc Says:

  Az elmondott megjegyzéseddel teljesen egyetértek Zsac.
  A társas tömbházunk udvarán parkolnak a hozzánk érkező betegek, ahol mindhárom bejáratnál ki van téve a tanácstól az a tábla, hogy csak a lakók parkolhatnak. De illetéket senki nem fizet és ez közhasznú terület. Az egyik szomszédom ráfogta egy ártatlan hozzámjáró betegemre, hogy a kiállásnál lesúrolta a kocsiját és jött hozzám, hogy lefényképezte és jelenti a rendörségen.(ő is forgalmi rendör volt). Nyugodt tudtam maradni, végig néztem az állítását és később kiderült, hogy hazugság. A vádolt személy megérkezett, a vádoló kocsija mellé állot és bemútatta, hogy nem ő csinálta a régi rozsdás surolásokat mert a magassági vonal is külömbözött és az övén semmi sem látható.

 3. zsac Says:

  Ez aztán nagyon jól hangzik, köszönöm :)

Na most szólj hozzá...